FAQ

La Solució Descentralitzada

 

Què és un IPO?

Un IPO és “oferta inicial del producte” o també conegut com a ICO “oferta inicial de Coin” són maneres modernes de substituir el crowdfunding. Els ICO han tingut mala premsa a causa d’empresaris ineptes o d’estafadors. I és per això que hem optat pel model IPO, degudament registrat davant notari i amb tota la transparència necessària.

Si creieu en el futur del blockchain i en les monedes encriptades esteu en lloc adequat. Per contra si creieu que no hi ha futur per a les criptomonedes, si us plau, desistiu de participar en el nostre projecte, aquest no és objecte d’especulació.

 

Com puc participar en l’IPO?

Faciliti les seves dades mitjançant del nostre formulari donat anotant: nom complet, data de naixement, DNI i adreça. Aquestes dades seran protegides, encriptades i utilitzades només davant el notari, el qual certifica que;

* El procés serà verídic i verificat.

* Els interessos dels usuaris estaran protegits, així com les seves dades.

* El procés compleix totes les lleis establertes

 

Quant puc invertir?

Per cada Euro invertit se’t reserva, notarialment, un CATAbitCOIN amb una numeració.

No podem saber si el CATAbitCOIN creixerà com el Bitcoin, però si sabem que creixerà per la seva necessitat social, per les aplicacions que creixeran amb ell com;  el seu propi exchange, targetes de dèbit, una plataforma e-commerce…

 

Quant tardarà a sortir?

Després de la recaptació del fons necessari, passaran 3 mesos pel llançament del CATAbitCOIN i uns altres 3 mesos per les seves aplicacions. Tot i això en el 4 ° mes ja estarà disponible en plataformes exchange per poder seguir comprant o venent CATAbitCOINS. Ja fa molts mesos de preparatius, és per això que tenim aquest timing tan ràpid.

 

Quina garantia tinc?

Com hem dit tot està sota control notarial i en el pitjor dels casos, si no s’aconsegueix recaptar els fons necessaris, automàticament es dissol el projecte i es retornen els diners. Heus aquí la gran diferència.

 

És un projecte privat?

El CATAbitCOIN és un projecte obert i de propietat comuna per tal de garantir la cadena descentralitzada del blockchain. L’administrador del projecte és l’empresa de blockchain Quantum Passenger, SL la qual proveeix tota la infraestructura tècnica i el manteniment valorat en 500.000 euros

 

Puc minar el CATAbitCOIN?

. Només necessites un sistema GPU amb targetes gràfiques. El CATAbitCOIN es construeix sobre l’algoritme ERC20 degut als contractes intel·ligents integrats.

 

Quants CATAbitCOIN hi haurà?

El CATAbitCOIN té un limit de 70 milions d’unitats. Després del pre-minat, 10 milions d’unitats s’alliberaran. I cada unitat de CATAbitCOIN es pot fraccionar.

 

Hi haurà fork?

El bloc del CATAbitCOIN pesa 5MB amb ampliació prevista si és necessari, pel que és poc probable patir problemes d’escalabilitat.

 

Per a qualsevol altra pregunta…

Escriviu-nos pel formulari 😉