Funcions

La Solució Descentralitzada

 

FONS DE PENSIÓ – Cada transacció amb CATAbitCOIN genera una petita franja d’ingrés al fons d’ajuda al pensionista de Catalunya. No hi ha cap govern al món que pugui assegurar una pensió digna a tots els seus ciutadans a llarg termini, així ens encarreguem nosaltres mateixos de tenir cura del nostre futur.

FONS TRIBUTARI- S’ha acabat de pagar més impostos, amb el mateix sistema, de cada transacció amb CATAbitCOIN es transfereix una petita taxa tributària. L’administració mai haurà vist entrar tants de recursos, de manera tan fàcil i sense ni funcionaris ni tones de decrets (Estalvi fins a un 8.000%).

Amb aquest alleujament l’administració pot enfocar-se àmbits socials, d’educació, medi ambient, urbans, salut…

SEGURETAT – Mesures contra l’especulació, perquè mai ningú podrà comprar més del 49,9% de les unitats de la criptomoneda. Sempre es tindrà una reserva superior al 50% per evitar el que ja està passant amb altres monedes.

OBERT- Igual que el Bitcoin en els seus inicis, qualsevol persona en pot formar part, ja que és minable des de qualsevol computadora. Amb els seus blocs, processos de verificacions i convertibilitat millorada.

PRIVACITAT- Protegeix la privacitat de la persona, ja que mitjançant el seu moneder electrònic, ell és el seu propi banc.

TRANSFORMACIÓ – Les entitats bancàries hauran de transformar-se i integrar-se o si no els nous criptonautes no tractaran amb ells al no tenir-ne cap necessitat. Hauran d’aprendre a compartir risc i guany. Vulguin o no, les noves generacions seran “smart living“. Ve tot un tsunami d’aplicacions i plataformes nascudes del blockchain. Que deixin ja d’obstruir el lliure desenvolupament d’un capitalisme pur i sa!

H G Ludwig
Iniciador

Alemania