L’origen

La Solució Descentralitzada

 

Barcelona, Juliol del 2017.  

Vaig decidir crear una criptomonda revolucionària… Inicialment vaig comptar amb suport dels gremis públics i professionals del món tecnològic, però de sobte tot es va transformar en gran conflicte. Aquest conflicte que formarà part de la història humana: la criminalització d’un dret democràtic a l’autodefinició. 

Jo sabia que utilitzant aquesta “eina” hagueren pogut acabar amb el conflicte d’Espanya en un temps rècord. Tot i que la idea d’aquesta cryptomoneda revolucionaria va arribar a mans de les persones oportunes, va ser impossible d’establir una tònica de treball amb les institucions catalanes.

Vaig estar meditant com desenvolupar el concepte i més concretament sobre el forat que hi ha entre el món institucional i el d’una administració tecnòloga i descentralitzada. Després d’un treball intens i gairebé impossible, vaig optar pel plantejament de la mateixa filosofia de l’evolució democràtica: fomentar un regionalisme completament autònom. És a dir, deixar a les persones governar la seva realitat i així acomiadar els centralismes incapaços ni tan sols d’atendre o d’entendre una societat cada vegada més complexa i cada vegada més difícil degut a l’anacronisme dels partits polítics dedicats només a lluitar per idees caducades.

Això no em va frenar de seguir desenvolupant el concepte en solitari i no varen trigar gaire a sortir “shit-coins” a Catalunya. En el gremi del blockchain o maneig de dades, anomenem shit-coin tot allò que és còpia barata, estafa o que no té un sòlid argument de fons. ¿Perquè un altre bitcoin si no és millor?

H G Ludwig

Iniciador

Alemanya